A fost găsit bărbatul de 26 de ani care a plecat de la un centru de îngrijire din Pitești

de | 20.08.2024 14:42 | Eveniment, Importante, Județean

INFORMAȚII NOI, 20 august

Bărbatul a fost găsit, de către polițiștii Secției 2 Poliție Pitești, în această dimineață, pe raza municipiului Pitești.

Polițiștii argeșeni informează că acesta a fost transportat la o unitate medicală de specialitate.

ȘTIRE INIȚIALĂ, 16 august

L-ați văzut?

barbat disparut Pitești

 

 

 

Politiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați astăzi, 16 august de reprezentanții unui centru de îngrijire din Pitești, cu privire la faptul că BUCIOAGĂ CRISTI, de 26 de ani, având domiciliul pe raza județului Olt, a plecat voluntar din incinta centrului, fără a mai reveni.

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești, desfășoară în prezent activități pentru găsirea persoanei, fiind transmise semnalmentele acestuia atât la nivelul celorlalte structuri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, altor structuri cu atribuții de legitimare a persoanelor- jandarmi și polițiști locali, cât și altor județe.

Bărbatul dat dispărut are 1,80 m înălțime, aproximativ 70 de kg, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt, constituție atletică.

La momentul plecării acesta purta un tricou gri, pantaloni de trening negri și papuci negri.

Cei care pot da relații cu privire la persoana în cauză sunt rugați să sune la 112 sau să contacteze Poliția Municipiului Pitesti, la telefon 0248 607 009.

 

Foto: IPJ Argeș

 

Accident la Moșoaia! Implicate două autoturisme!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Olt | Pitești