General Trust construieşte reţea de canalizare de 3 milioane euro la Muşăteşti

de | 11.07.2024 07:30 | Din ediția tipărită, Economic, Rural

General Trust Argeş, cea mai mare companie de construcţii din Argeş, conform celor mai recente bilanţuri, a semnat un nou contract. Firma controlată de omul de afaceri Cătălin Spătaru şi-a adjudecat licitaţia pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor în cadrul proiectului „Sistem centralizat de canalizare în comuna Mușătești, județul Argeş”, în competiţie cu alte două consorţii puternice: pe de o parte, asocierea formată din Proinstal Pipe şi Top Line Construct, manageriate de Ştefan Ciocănel şi Ştefan Lăzăroiu, pe de altă parte, firmele Building Construction MEA şi Building Design, ale Magdei Alexandru.

General Trust Argeş a fost declarată câştigătoare, preţul reprezentând principalul criteriu în evaluarea ofertelor. Astfel, pentru suma de 13.699.260,72 lei (fără TVA), General Trust va construi la Muşăteşti o staţie de epurare, 4 staţii de pompare, peste 13 km de reţea de canalizare şi 382 de racorduri individuale, de partea de proiectare urmând să se ocupe SC Gema Proiect Expert, partenerul companiei lui Cătălin Spătaru în realizarea acestui obiectiv de investiţii.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Licitaţie cu miză de 4 milioane euro la Albeştii de Argeş

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare: