Generator nou pentru Spitalul Curtea de Argeş

de | 30.05.2024 10:20 | Din ediția tipărită, Administrație, Curtea de Argeș

Pentru prima dată, unitatea spitalicească din municipiul Curtea de Argeş are un generator nou care să asigure buna funcționare a activității atunci când se întrerupe furnizarea energiei electrice! Acest lucru a fost posibil datorită unei investiţii asigurate din fonduri alocate de Primăria Municipiului Curtea de Argeș. Noul generator îl va înlocui pe cel vechi, extrem de depăşit atât din punct de vedere tehnic, cât şi al gradului de uzură. Pentru acest dispozitiv, Primăria Municipiului Curtea de Argeş a alocat încă de anul trecut suma de 380.000 lei, prin hotărâre a Consiliului Local.

Noua achiziţie vine în completarea altor investiţii importante făcute în ultimii ani la Spitalul Municipal Curtea de Argeş, care au vizat, pe de o parte, reabilitarea interioară şi exterioară a clădirii şi, pe de altă parte, dotarea unităţii medicale cu aparatură modernă, de ultimă generaţie.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

La Curtea de Argeș se construiește una dintre cele mai moderne stații de epurare din Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Ultimele articole