Ion Georgescu: Avem în față o opțiune clară pentru Mioveniul Viitorului

de | 31.05.2024 23:01 | Mioveni, Politic

Iată că primarul Ion Georgescu spune astăzi deschis pe cine susține pentru un mandat la conducerea administrației locale din Mioveni.

”Mai sunt doar câteva zile până când dumneavoastră, cetățenii din Mioveni vă veți alege primarul pentru următorii patru ani. Adică persoana care va avea cel mai greu cuvânt de spus pentru felul în care se va dezvolta orașul nostru.

După aproape 25 de ani în slujba comunității noastre, de această dată îl voi susține, la alegerile pentru Primăria Mioveni, pe Alin Călinescu, un tânăr muncitor, capabil, respectuos și devotat muncii în serviciul publicului. Îl cunosc pe Alin de mulți ani, ca membru de bază al echipei mele din cadrul Primăriei, și i-am urmărit cu bucurie evoluția în carieră. Faptul că am reușit să formez un tânăr profesionist de mare viitor, un om calificat și dedicat acestui oraș, consider că este una din reușitele mele cele mai importante”, a precizat Ion Georgescu pe pagina de Facebook.

”Alin va duce mai departe ideile și proiectele pe care le-am început”

”La fel ca noi toți, știu cât de mult și de bine a muncit Alin la Centrul Cultural. Lui și echipei din jurul său îi datorăm azi faptul că Mioveniul se poate mândri că a devenit un reper în peisajul cultural din România.

Sunt convins, de asemenea, că Alin va duce mai departe ideile și proiectele pe care le-am început. Cu el la Primărie, am încredere că Mioveniul va continua să se dezvolte la fel de puternic ca și până acum.

Vă aștept pe toți alături de noi, pe 9 iunie, să alegem un nou Primar. Avem în față o opțiune clară pentru #MioveniulViitorului. Haideți să nu ratăm această șansă”, a concluzionat Ion Georgescu.

Sursă foto: Facebook Georgescu Ion.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ion Georgescu, întâlnire de lucru în teren: ”Este o necesitate să găsim o soluție pentru reducerea accidentelor rutiere”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alin Călinescu | Ion Georgescu | Mioveni | Primăria Mioveni