Gest extrem al unui tânăr de 16 ani! A încercat să se omoare în arestul Poliţiei Capitalei

de | 30.07.2024 19:02 | Eveniment, Național

Un adolescent în vârstă de 16 ani a fost surprins de un polițist în timp ce încerca să se sinucidă. Minorul era încarcerat de trei săptămâni în Arestul Central al Capitalei pentru vătămare corporală.

Incidentul a avut loc în jurul orei 14:00, iar, din fericire, tânărul a fost salvat la timp.

Potrivit News.ro, adolescentul avea un laţ confecţionat din cearceaf, poziţionat pe bara superioară a patului, şi prins în jurul gâtului.

Imediat ce polițistul a văzut starea în care se afla adolescentul, a solicitat ajutor. La arest a fost chemat și un echipaj al ambulanței, cu medic.

La data de 30 iulie 2024, în jurul orei 14:40, un poliţist, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu în cadrul Serviciului Independent de Reţinere şi Arestare Preventivă, a observat că un tânăr, în vârstă de 16 ani, care era în stare de reţinere, se afla în pericol, încercând să îşi suprime viaţa. S-a intervenit de îndată, tânărului încarcerat fiindu-i acordat primul ajutor şi prin personalul de pază şi supraveghere s-a solicitat Ambulanţa”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

După ce i s-au aplicat manevrele de resuscitare și a fost stabilizat, tânărul reținut a fost transportat, sub escortă, la spital.

Reamintim că, un angajat CFR s-a omorât luna aceasta în arestul Poliției Argeș. Bărbatul era arestat pentru tentativă de viol.

În luna iunie, angajatul CFR a fost reținut pentru că a încercat să violeze o tânără după ce a dus-o într-un spațiu al gării din Pitești. Tânăra a scăpat, a anunțat autoritățile, iar bărbatul a ajuns în arest. După o lună a făcut cerere pentru a fi schimbată măsura arestului fie cu arest la domiciliu, fie cu un control judiciar, solicitare respinsă ieri de Tribunalul Argeș. De teama pușcăriei, pe 17 iulie, și-a pus capăt zilelor chiar în arestul Inspectoratului de poliție din Argeș.

Mai multe informații despre acest subiect AICI.

Foto descriptiv: voceavalcii.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Turiști străini blocați pe stânci în Munții Făgăraș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole