El este tânărul care și-a pus capăt zilelor astăzi la Vidraru

de | 18.09.2024 17:59 | Eveniment, Importante, Județean

  • Tragedie la Vidraru! S-a aruncat de pe viaduct!

Un incident tragic a avut loc astăzi, 18 septembrie, pe DN 7C- Transfăgărășan, pe raza localității Arefu.

Un tânăr de numai 34 de ani, originar din comuna Corbeni, satul Oești, a decis să își pună capăt zilelor, aruncându-se în gol de pe un viaduct.

Potrivit aznews.ro, tânărul a plecat de acasă în dimineața zilei de astăzi și s-a îndreptat spre viaductul Vidraru, o zonă închisă circulației.

A profitat de faptul că zona nu era păzită, a lăsat mașina parcată la baza viaductului și s-a aruncat în gol de la o înălțime de 112 metri.

cats - El este tânărul care și-a pus capăt zilelor astăzi la Vidraru

Deși motivele acestui gest extrem sunt încă necunoscute, se pare că tânărul ar mai fi avut tentative de suicid și în trecut.

Conform sursei citate, în momentul dispariției, tatăl său ar fi alertat autoritățile.

Echipajele de intervenție, formate din polițiști, pompieri și salvamontiști, au ajuns rapid la fața locului, însă impactul violent cu solul i-a fost fatal.

Trupul neînsuflețit al tânărului a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Medicină Legală Argeș pentru necropsie, în timp ce oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

G. Ț, tânărul de numai de 34 de ani era fotograf, iar în prezent locuia în Curtea de Argeș.

Ce spune Poliția?

IPJ Argeș informează faptul că polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au intervenit astăzi, 18 septembrie pe DN 7C- Transfăgărășan, acolo unde, în zona unui viaduct, pe raza comunei Arefu, un bărbat ar fi căzut de la înălțime.

La fața locului au intervenit polițiștii Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, precum și salvamontiști și pompieri argeșeni, fiind constatat decesul celui în cauză, bărbat de 34 de ani, din Curtea de Argeș.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș.

În cauză urmează să fie dispusă efectuarea autopsiei medico-legale, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.”, mai transmit polițiștii argeșeni

Foto: Facebook George Țelinoiu/ Salvamont Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(Video) Nicușor Ochiana, bărbatul care a provocat un incendiu la Palatul Parlamentului a fost REȚINUT

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Arefu | Argeș | Corbeni | Salvamont | Transfăgărășan | Vidraru

Ultimele articole