Gest șocant al unui tânăr de 17 ani: A sunat la 112, apoi s-a aruncat în gol de pe o clădire

de | 18.06.2024 17:39 | Național, Eveniment

Un tânăr de 17 ani din Craiova a avut parte de un final cumplit. El și-a pierdut viața, după ce s-a aruncat în gol de la 25 de metri.

Incidentul tragic a avut loc la primele ore ale dimineții.

Potrivit news.ro, înainte de a recurge la acest gest extrem, tânărul a sunat la 112 anunțând că se află în zona fostului Siloz și vrea să-și pună capăt zilelor. Ulterior, s-a aruncat de pe clădire.

Mai multe echipaje de prim-ajutor s-au mobilizat și s-au îndreptat către locația de unde a venit apelul. Din păcate, ajunși la fața locului, salvatorii l-au găsit pe adolescent fără suflare.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii şi personal medical din cadrul SAJ Dolj, unde, din păcate, a fost găsit tânărul în cauză, care prezenta semne incompatibile cu viaţa, ca urmare a căderii de pe o clădire, de la o înălţime de aproximativ 25 de metri”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Campionatul European de la Belgrad: David Popovici s-a calificat în semifinalele probei de 100 m liber

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Belgrad | Craiova | Dolj

Ultimele articole