Un gest de solidaritate. Rechizite școlare pentru copiii unei familii aflate în dificultate

de | 06.09.2024 12:21 | Județean, Politic

În cadrul campaniei naționale #PEStetotlascoala, echipa PES activist Argeș a desfășurat o acțiune de donare de rechizite și materiale școlare către o familie aflată în dificultate din județ. Dr Viorel Enache coordonator PES activist Argeș, și-a araătat convingerea că educația este cheia succesului și a progresului.

Sursăî foto: FB PSD Arges.

”Gestul reprezintă o dovadă concretă a angajamentului nostru pentru educație și pentru a asigura tuturor copiilor un start egal în viață.

Prin această inițiativă, dorim să subliniem importanța accesului la educație de calitate și să contribuim la reducerea inegalităților sociale. Fiecare copil merită să aibă șansa de a învăța și de a-și construi un viitor mai bun”, arată cei de la PSD Argeș în informarea publicată pe pagina de Facebook.

Sursăî foto: FB PSD Arges.

„Suntem convinși că educația este cheia succesului și a progresului. Prin această acțiune, dorim să oferim copiilor din familia pe care am sprijinit-o încrederea de care au nevoie pentru a reuși la școală. Îi încurajăm și pe alți oameni să se alăture acestei cauze și să contribuie la crearea unei comunități mai unite și mai solidare.”, a punctat dr Viorel Enache coordonator PES activist Argeș, potrivit sursei citate.

Foto descriptiv. Sursă foto: FB PSD Arges.

Citiți, de aseemnea, pe anchetaonline.ro:

Societatea civilă investește în sănătate. Donație importantă pentru Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: educație | Viorel Enache