Gonea prin Pitești cu viteză de A1! Cum a fost prins un tânăr

de | 02.10.2023 19:17 | Eveniment, Știri

Un șofer a fost surprins de polițiști, chiar ieri, în cursul zilei de 1 octombrie, în timp ce conducea cu viteză excesivă.

Polițiștii Biroului Rutier Pitești l-au depistat pe șofer, un bărbat în vârstă de 25 de ani, din comuna Dăești, județul Vâlcea, chiar în timp ce se afla la volanul unui autoturism care gonea  pe strada Calea Câmpulung din municipiul Pitești, cu viteza de 114 km/h.

Tânărul a fosr înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de mai mult cu 64 de km/h față de limita legală pe tronsonul de drum unde a fost depistat.

În urma celor constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei. De asemenea, permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung Muscel | Pitești | Vâlcea

Ultimele articole