Greek4U urcă pe scena de la Club Hush Pitești sâmbătă, 19 octombrie

de | 15.10.2024 15:57 | Lifestyle, Pitești

Piteștenii sunt invitați la distracție sâmbătă, 19 octombrie la Club Hush acolo unde vor fi întâmpinați de atmosfera vibrantă a Greciei printr-un concert de excepție al formației 𝐆𝐫𝐞𝐞𝐤𝟒𝐔.

Greek4U la Club Hush
Biletele sunt disponibile atât în locație, cât și online la: https://www.yellowtickets.ro/…/seara-greceasca-cu-greek…
Acestea au următoarele prețuri:
  • 𝐂𝐚𝐭𝐞𝐠𝐨𝐫𝐢𝐚 𝐆𝐎𝐋𝐃 (𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞𝐫): 𝟔𝟎 𝐑𝐎𝐍
  • 𝐂𝐚𝐭𝐞𝐠𝐨𝐫𝐢𝐚 𝐒𝐢𝐥𝐯𝐞𝐫 (𝐞𝐭𝐚𝐣): 𝟓𝟎 𝐑𝐎𝐍
Rezervări se pot face la numărul de telefon: 0733 956 283

Greek4U este una dintre cele mai dinamice trupe de muzică grecească de petrecere din România, membră a comunității Elene din Bucuresti.

Trupa cântă piese vechi si clasice cum ar fi Maria me ta kitrina, Palamakia, Siko horepse, Na haris dar si cele mai recente si alte melodii îndrăde petrecere grecesti.

Suntem Giannis si Giorgos, doi greci autentici, si ne place sa cantam. De fapt, tuturor grecilor le place sa cante. Chiar daca unii nu canta bine, toti stiu pe de rost versurile celor mai faimoase melodii grecesti si nimic nu ii opreste din cantat.

 

Ne cunoaștem de multi ani iar Greek4u are la baza prietenia noastra care s-a materializat in acest grup de muzica greceasca de care suntem mandri”, transmit aceștia pe siteul greek4u.ro.

Your kinda place.

Din 2006 te simți ca acasă la Hush cu mâncare bună și muzică live.”

la Hush

Clubul Hush din Pitești este unul dintre cele mai populare locuri din oraș, cunoscut pentru atmosfera vibrantă și serviciile de calitate.

Situat într-o zonă centrală, Hush atrage atât localnici, cât și vizitatori care își doresc o seară memorabilă, fie că este vorba despre un eveniment muzical live, o petrecere sau o cină relaxantă.

la Hush

Atmosfera de la Hush este una relaxată, dar în același timp plină de energie.

Localul impresionează prin designul modern și decoruri care creează un cadru plăcut, perfect pentru o seară cu prietenii sau cu familia.

la Hush

Meniul de la Hush este variat, cu opțiuni care îmbină preparate internaționale cu influențe locale. Felurile de mâncare sunt atent pregătite, atât din punct de vedere al gustului, cât și al prezentării. De la paste, burgeri suculenți și steak-uri perfecte, până la deserturi delicioase, meniul oferă ceva pentru fiecare gust.

la Hush

În plus, Hush pune accent pe calitatea ingredientelor și pe preparate proaspete, ceea ce contribuie la o experiență culinară deosebită.

la Hush
Clubul Hush Pitești se remarcă printr-o atmosferă dinamică, muzică bună și un meniu diversificat, fiind locul ideal pentru cei care caută să se relaxeze, să mănânce bine și să se distreze într-un cadru modern și prietenos.
la Hush

Mai multe informații poți afla la numărul: 0733 956 283

Adresa: Str. Panselelor, Nr. 2

Facebook: Hush Pitesti

Site: www.clubhush.ro

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(Video) Argeș – Concert rarisim la Filarmonica din Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Club Hush Pitești | Pitești