TBM GRUP. CEL MAI MARE PROIECT INDUSTRIAL MULTIFUNCȚIONAL DIN PROXIMITATEA BUCUREȘTIULUI

de | 25.07.2024 09:33 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

Evoluția Proiectului TBM Grup:

În urmă cu ceva timp, TBM Grup anunța demararea construcției celui mai mare parc industrial multifuncțional din interiorul arcului de centură din proximitatea Bucureștiului.

Situat în zona de nord-vest a capitalei, în Chiajna/Chitila, acest proiect amplasat în cel mai mare pol industrial al țării, promitea să redefinească standardele pentru structurile logistice de mari dimensiuni. Venim cu o actualizare a progresului impresionant realizat până în prezent.

 Proiectul TBM Grup se desfășoară pe o suprafață de 38 de hectare, dedicată activităților industriale și cuprinzând hale, parcări, zone de agrement, spații comerciale și drumuri.

TBM 4 - TBM GRUP. CEL MAI MARE PROIECT INDUSTRIAL MULTIFUNCȚIONAL DIN PROXIMITATEA BUCUREȘTIULUI TBM 6 - TBM GRUP. CEL MAI MARE PROIECT INDUSTRIAL MULTIFUNCȚIONAL DIN PROXIMITATEA BUCUREȘTIULUI TBM 10 - TBM GRUP. CEL MAI MARE PROIECT INDUSTRIAL MULTIFUNCȚIONAL DIN PROXIMITATEA BUCUREȘTIULUI TBM 11 - TBM GRUP. CEL MAI MARE PROIECT INDUSTRIAL MULTIFUNCȚIONAL DIN PROXIMITATEA BUCUREȘTIULUI TBM 12 - TBM GRUP. CEL MAI MARE PROIECT INDUSTRIAL MULTIFUNCȚIONAL DIN PROXIMITATEA BUCUREȘTIULUI

 FINALIZAREA FAZEI INIȚIALE DE HALE ȘI BIROURI

Din prima fază a proiectului s-au finalizat hale în suprafață de 30.000 mp, numeroase companii importante desfășurându-și activitatea în Parcul Industrial TBM.

Se lucrează intens și la faza II, care include construirea de hale industriale disponibile atât pentru vânzare, cât și pentru închiriere, pe o suprafață de încă 67.000 mp.

SPĂLĂTORIE PENTRU AUTOVEHICULE ȘI UTILAJE

Un nou proiect aflat în desfășurare este spălătoria, care va deservi atât autovehiculele, cât și utilajele din parc, contribuind astfel la dezvoltarea și întreținerea comunității industriale. Toate aceste inițiative contribuie la creșterea valorii zonei și la dezvoltarea unui ecosystem industrial robust și funcțional.

DEZVOLTAREA DE LOCUINȚE COLECTIVE

Un nou proiect important pentru constructorul TBM Grup este dezvoltarea unor locuințe colective. Acest lucru aduce un plus de valoare zonei în care se află Parcul Industrial, proiectul fiind prevăzut cu spații verzi, locuri de joacă special amenajate pentru copii, supermarket și grădiniță.

În prezent, se desfășoară lucrările de terasament, iar în imediata apropiere a acestor locuințe, viitorii proprietari se vor bucura de o fermă deja existentă, care găzduiește o familie numeroasă de măgăruși, deveniți emblema restaurantului din parc, Donkey Bistro & Lounge.

RESTAURANTUL DONKEY BISTRO&LOUNGE

TBM 9 - TBM GRUP. CEL MAI MARE PROIECT INDUSTRIAL MULTIFUNCȚIONAL DIN PROXIMITATEA BUCUREȘTIULUI

Restaurantul Donkey Bistro deschis la începutul acestui an, este deja o destinație populară pentru comunitatea din parcul industrial, oferind o varietate de opțiuni culinare și un loc de întâlnire pentru toți cei care lucrează sau locuiesc în zonă.

TBM GRUP. Nimic nu este imposibil!

TBM Grup, reprezentată de Marian Cazacu, își demonstrează încă o data expertiza semnificativă în construcția de spații industrial și civile, consolidându-și poziția de lider pe piața de profil.

De la idee la proiect, de la vis la realitate, totul este posibil! Noi ne ocupăm de soluții!

CONTACT 0730.088.705

office@tbmgrup.ro, www.tbmgrup.ro.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Întreruperi de curent vineri, 26 iulie la Bradu

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu | Chitila | Marian Cazacu | TBM Grup