GIC (Grupul Industrial Componente)- TRADIȚIE, INVESTIȚII, INOVAȚIE

de | 22.08.2024 18:10 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

De mai bine de patru decenii, companiile Grupului Industrial Componente aduc file noi în cartea de istorie economică și social a județului Argeș și în enciclopedia afacerilor de succes cu filon românesc.

GIC este astăzi un grup de companii cu rădăcini în industria auto și diversificare într-o varietate de domenii, care contabilizează o cifră de afaceri de circa 18 de milioane de euro și peste 2000 de salariați.

Pe lângă industrie, GIC a investit masiv în ultimele decenii în servicii, construcții, energie, turism, artă și cultură, cunoscând o diversificare de tip conglomerat.

În turism, GIC este cel mai important investitor în zona Văii Argeșului cu o implicare semnificativă în modernizarea și reinventarea turismului în Argeș.

Star Lake Garden, un mic paradis aproape de tine

Untitled Project 3 - GIC (Grupul Industrial Componente)- TRADIȚIE, INVESTIȚII, INOVAȚIE

Hotelul Star situat în Bascov, pe malul râului Argeș, s-a reinventat în acord cu noile tendințe. Star Lake Garden – alături de Hotelul Star, sala de evenimente Star Plaza și complexul sportiv – are acum toate ingredientele unui mic paradis aproape de casă.

Star Lake Garden își așteaptă clienții într-un decor natural unic la piscina în aer liber, în restaurantul propriu sau la una dintre cele două terase pline de eleganță, cu o capacitate de peste 250 locuri.

Complex Hotel Star are decorul perfect pentru evenimente publice și private și poartă în el întreaga filosofie a ospitalității! Format de o echipă de specialiști, complexul sportiv dispune de 7 terenuri de tenis, acoperite și în aer liber, teren de volei pe nisip, teren de badminton. Iubitorii de mişcare pot juca aici tenis pe zgură, volei, dar și alte sporturi precum tenis cu piciorul, tenis de masă și badminton.

Hotel Posada, un plus de personalitate

GIC

Hotelul Posada și terasa acestuia au fost modernizate, reclasificate la 4* și personalizate în deplin acord cu zona în care află: Curtea de Argeș, orașul regal al României. Hotelu dispune în prezent de 98 de locuri de cazare generoase și complet utilate, de un restaurant (150 de locuri) și o terasă (80 de locuri) primitoare, de săli moderne de conferință și multiple facilități de agrement.

Hotel Posada Vidraru, rafinament în mijlocul naturii

GIC

Departe de tumultul orașelor se află oaza dumneavoastră de liniște și relaxare, Hotelul Posada Vidraru, ce reprezintă o destinație turistică deosebită, fiind amplasat într-un decor de o frumusețe captivantă, ce oferă turiștilor o priveliște minunată atât asupra Lacului Vidraru, cât și asupra Munților Făgăraș. În 2021, hotelul a inaugurat un rafinat centru SPA&WELLNESS: piscină și saună cu vedere la lacul Vidraru, jacuzzi, saună umedă și uscată

Hotel Pârâul Capra, un loc de vis

GIC

Situat la altitudinea de 1585 m în golul alpin, la numai 9 km de lacul glaciar Bâlea, Hotel Pârâul Capra *** este ușor de localizat datorită arhitecturii aparte și amplasamentului excelent, la numai 50 m de DN 7C, Transfăgărăşan, cea mai spectaculoasă soșea din România. Complexul oferă multiple posibilități pentru petrecerea timpului liber și pentru activitățile de team-building.

Complex Turistic Cumpăna, o oază de liniște și relaxare

GIC

Cabana este situată pe malul stâng al lacului Vidraru, într-o zonă depresionară, la o altitudine de 860 m, cu o largă perspectivă asupra lacului Vidraru și a munților Făgăraș. Complexul oferă multiple posibilități pentru petrecerea timpului liber și pentru activități de team-building: plimbări cu vaporașul pe lacul Vidraru, posibilități pentru cantonamente și antrenamente loturi de sportivi, team-building și tabere tematice pentru elevi și studenți, seri tradiționale cu foc de tabără, teren de fotbal.

GIC: Povestea continuă!

Sursă foto: ediția tipărită

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

GIC (Grupul Industrial Componente) – Tradiție, investiții, inovație

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Bascov | Cumpăna | elevi | Posada Vidraru | Uiasca | Valea Ursului | Vidraru

Ultimele articole