Caz halucinant! Un tânăr în scaun cu rotile a fost înjunghiat în fața unei primării

de | 20.02.2023 18:32 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Caz halucinant! Un tânăr în scaun cu rotile a fost înjunghiat în fața unei primării

Caz halucinant în fața unei primării din România! Un tânăr în scaun cu rotile a fost înjunghiat de o altă persoană, în noaptea de 18 spre 19 februarie.

Totul s-a petrecut în fața Primăriei Roman, în urma unui conflict în care au fost implicați mai mulți tineri, în centrul municipiului Roman din Neamț. Nu se știe motivul de la care a pornit scandalul, cert este că totul a degenerat, iar în urma conflictului violent, băiatul, în vârstă de 18 ani, cu handicap locomotor a fost înjunghiat.

Medicii l-au diagnosticat cu plagă înjunghiată hemitorace stâng și plăgi toraco-abdominale. S-a intervenit chirurgical de urgenţă, a fost montat un tub de dren pleural şi s-au suturat plăgile. Pacientul se află la ATI, a fost stabilizat şi are o evoluţie postoperatorie normală“, a declarat Andreea Trifan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Roman, conform Adevărul.ro.

Cel care a folosit cuțitul în timpul scandalului a fost identificat de către polițiști, iar la scurt timp a fost prins, cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere din zona respectivă.

Agresorul a fost reținut pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, iar ulterior, după ce s-a concluzionat că viața tânărului cu handicap a fost pusă în pericol, încadrarea juridică a fost schimbată, fiind acuzat de tentativă de omor.

Prin urmare, agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman a dispus declinarea competenţei de soluţionare a cauzei către Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ (…) A dispus schimbarea încadrării juridice a faptei din infracţiunea de lovire sau alte violenţe în infracţiunea de tentativă de omor“, se arată într-un comunicat al Parchetului din Roman, Neamț.

Foto descriptiv Adevarul

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Bătaie cruntă într-o cameră de hotel! Un tânăr a ajuns în spital

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole