Iată cum arată prima clasă reabilitată de la Liceul cu Program Sportiv ”Viitorul” din Pitești

de | 14.05.2024 12:45 | Administrație, Pitești

Lucrările continuă la Liceul cu Program Sportiv ”Viitorul” din Pitești. Astăzi, reprezentanții administrației locale din Pitești au fost în teren și au participat la prezentarea unei săli de clase reabilitate din bani nerambursabili, prin PNRR, la unitatea liceul de învățământ.

Vă amintim că la sfârșitul lunii septembrie a anului trecut s-a semnat contractul de execuție a lucrărilor de renovare a Liceului cu Program Sportiv Viitorul Pitești – finanțare obținută prin PNRR. Valoarea contractului fără TVA este de 7.855.240,42 lei. Suprafața intervenției era de 2464 de mp, iar lucrările vizează creșterea eficienței energetice și consolidarea seismică. Concret, se prevede izolarea termică a clădirii, cu refacerea acoperișului, înlocuirea tâmplăriei, reabilitarea instalației termice cu panouri solare și centrală termică nouă, reabilitarea instalației electrice și eficientizarea iluminatului cu surse led.Având în vedere că durata de execuție a contractului este de 12 luni, lucrările ar trebui finalizate în toamna acestui an.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

”Constructorul, dirigintele de șantier și reprezentanți ai primăriei, am fost în teren pentru prezentarea unei săli de clase reabilitate din bani nerambursabili, prin PNRR, la liceul cu program sportiv ”Viitorul” !

Ne place ce am văzut, continuăm munca în șantiere!”, a transmis Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

De asemenea, vă amintim că administrația locală a investit peste 1.000.000 de euro în modernizarea Căminului Școlar al Liceului cu Program Sportiv ”Viitorul”.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Irina Sârbu, solista serii de jazz de la Filarmonica Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole