Iată cum a fost prima seară de open-air cinema, în Parcul ”Lunca Argeșului”

de | 05.08.2024 13:31 | Lifestyle, Pitești

Sâmbătă, 3 august, peste o sută de tineri s-au bucurat de prima proiecție cinematografică, în cadrul ediției a II-a a „FilmFest ADE Pitești” – un festival inedit, ce intră, din acest an, în seria evenimentelor estivale de tradiție ale orașului nostru.

Parcul ”Lunca Argeșului”, gazda evenimentului dedicat cinefililor și iubitorilor de natură, ne așteaptă și în sâmbăta acestui sfârșit de săptămână, cu o nouă experiență cinematografică deosebită: POD GENERATION – un sci-fi romantic impresionant, cu Emilia Clarke protagonistă, despre o călătorie curajoasă către rolul de părinte într-o eră a tehnologiei avansate. Organizatori: Asociația „Acționăm. Dăruim. Educăm.” Pitești, cu sprijinul Primăriei Municipiului Pitești, prin Filarmonica Pitești – Cinematograful „București”, Centrul Cultural Pitești, Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești și Administrația Domeniului Public Pitești.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Activitatea Spitalului Județean de Urgență, în regim de avarie!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole