Iată programul. ARCHANGELS FEST 2024: Sărbătoarea motociclismului și a muzicii live în inima Argeșului!

de | 05.09.2024 15:18 | Județean, Lifestyle

Toți cei cu suflet de rocker și nu numai sunt așteptați la o nouă ediție ARCHANGELS FEST. Surprizele ediției a VI-a se țin lanț, iar organizatorii promit un eveniment memorabil.

Evenimentul, care reușește să adune anual un număr de peste 3.000 de persoane și să promoveze motociclismul, muzica live și tinerii artiști din comunitatea locală și națională, este organizat în parteneriat cu Primăria Orașului Topoloveni și Consiliul Județean Argeș. ARCHANGELS FEST, ediția a VI-a, va avea loc în zilele de 6-8 septembrie, pe Aerodromul Topoloveni, str. Nucilor 22. ARCHANGELS FEST a apărut din dorința de a promova Argeșul la nivel național și de a oferi județului un eveniment moto&rock de amploare. În egală măsură, se dorește atragerea atenției asupra conduitei în trafic, fie că vorbim de motocicliști, fie de șoferi. În cadrul sesiunii de proiecte, ARCHANGELS FEST a obținut o finanțare de 48.000 lei de la Consiliul Județean Argeș.

https://anchetaonline.ro/wp-content/uploads/2024/09/05/arhangels-7.jpg https://anchetaonline.ro/wp-content/uploads/2024/09/05/arhangels-7.jpg https://anchetaonline.ro/wp-content/uploads/2024/09/05/arhangels-7.jpg https://anchetaonline.ro/wp-content/uploads/2024/09/05/arhangels-7.jpg https://anchetaonline.ro/wp-content/uploads/2024/09/05/arhangels-7.jpg https://anchetaonline.ro/wp-content/uploads/2024/09/05/arhangels-7.jpg

Organizatorii au pregătit o surpriză pentru participanţi: cei care vor achiziţiona abonamente full acces vor putea participa la o tombolă al cărei premiu este o motocicletă. Astfel, direct din garajul arhanghelilor, marele premiu al tombolei ARCHANGELS FEST 2024 va fi un: Suzuki Marauder 800cmc Limited Edition James Dean & Marilyn Monroe. Biletele pot fi achiziționate din rețeaua AmBilet.ro ambilet.ro sau de la locaţia evenimentului (la tarifele din categoria „Acces normal”), un abonament full acces fiind 160 lei, iar pe zi 90 lei. Copiii sub 12 ani au gratuitate la eveniment.

Astfel, iată REGULAMENTUL tombolei:
1 .Doar abonamentele full acces (indiferent de perioada în care sunt cumpărate) beneficiază de participare în tombola festivalului.
2. Persoanele care participă la festival doar o singură zi (indiferent care), însă doresc să participe și la tombolă, o pot face prin achitarea abonamentului full acces (online sau la fața locului).
3. Revendicarea tichetului pentru VALIDAREA participării în tombolă și INTRODUCEREA lui în URNĂ se face DOAR în momentul accesului în festival (nu mai târziu) și DOAR pe baza abonamentului full acces achiziționat online sau la fața locului.

Iată programul evenimentului

PROGRAM:

VINERI 6 septembrie:

  1. Open Doors ora 14

Concerte începând cu ora 18 Tribut Night:

  1. Nuanțe – o trupă din Pitești – promovarea artiștilor locali
  2. My Queen By Dan Helciug (Tribute Quin)
  3. The ROCK (AC DC) Trupă Românească Daniel Ignat coordonator
  4. Black (Metalica Tribut cei mai buni sin S-E Europei vin din Serbia)
  5. Pheonix Transilvania in memoria Nicu Covaci

Sâmbăță 7 septembrie:

  1. 14.30 strângerea pentru paradă
  2. 15 parada moto (peste 400 de motoare)
  3. 15.20: înscriere concursuri
  4. 16: concursurile: – aruncatul cu cauciucul sau butoiul

– Mersul încet cu motorul

– Trasul de sfoară

Concerte începând cu ora 19:

  1. Condorii Negrii (Republica Moldova, Nicu Covaci îi numea Pheonix de Moldova – Dacii Liberi – aici de va întinde steagul de 100 metri cel mai mare steag din Ținutul Magiunului.
  2. Altar
  3. Trooper imnul Arhangels Mc
  4. Trupa Vunk

În încheire se va desemna câștigătorul Tombolei – o motocicletă serie limitată cu anumite inscripții dar mai bine descoperim pe pagina de FB a evenimentului.

DUMINICĂ 8 septembrie:

Decamparea turiștilor cazați la rulotă/cort. Locația rămâne disponibilă acestora și în seara de 7 spre 8 septembrie, pentru camping. În data de 8 septembrie însă nu sunt organizate alte activități sau concerte.

MC eveniment – Mihai Pali

Locația evenimentului dispune de:
– Toalete/ ZONĂ CORTURI/ DUȘURI
– Parcare moto/ Parcare auto
– Zonele food & drinks
– Unități de cazare se găsesc în întreaga zonă: Pitesti-Stefanesti-Calinesti-Topoloveni.

Cei interesați pot consulta și pagina de FB a evenimentului aici, unde vor găsi toate amănuntele, dar și regulșamentul festivalului.

Foto: organizatori.

Citiți, de aseemnea, pe anchetaonline.ro:

Alocaţiile şi indemnizaţiile pentru copii vor fi plătite înainte de începerea şcolii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Ignat | Nicu Covaci | Pitești | Primăria Orașului Topoloveni | Republica Moldova | Topoloveni | Vunk

Ultimele articole