Iată taxele de acces și utilizare pentru zona de picnic Făget

de | 04.07.2024 09:42 | Mioveni, Administrație

Pentru a petrece o zi de relaxare în mjlocul naturii puteți da o fugă chiar în apropiere, dar în mijlocul naturii: la zona de picnic Făget. Aceasta este dotată cu tot ce aveți nevoie pentru o experiență reușită: grătare, foișoare, mese, bănci, toalete și loc de joacă pentru cei mici.

Ce taxe se achită?

costuri picnic faget - Iată taxele de acces și utilizare pentru zona de picnic Făget

Taxa de închiriere a unui grătar este de 25 de lei (2 ore).

La închirierea grătarului este necesară plata unei garanții de 50 de lei, ce va fi restituită la plecare.

De asemenea, pentru grupurile mai mari de 10 persoane se percepe o taxă de 10 lei/pers (ce include accesul la grătar și utilități).

Locația dispune de supraveghere video, spațiu de parcare pentru vizitatori, dar și locuri amenajate pentru camping cu rulota, cu posibilitatea de racordare la energie electrică, apă curentă și evacuare a apelor reziduale.

Cei de la Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni transmite cetățenilor rugămintea ca la încheierea activităților să-și strângă toate resturile de mâncare sau ambalaje și să le depună în containerele special amenajate. Zona de agrement este deschisă publicului 𝗟- 𝗗: 𝟬𝟴.𝟬𝟬 – 𝟮𝟮.𝟬𝟬. Dacă întâmpinați probleme, nu ezitați să ne contactați în dispecerat la: 0348/457.102 sau 0736.202.067.

Foto descriptiv. Sursă foto: Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

24 de elevi din Argeş primesc câte 200 de euro de la stat ca să-şi cumpere calculatoare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Făget | Mioveni | Servicii Edilitare Pentru Comunitate Mioveni