anchetaonline.ro

Imaginea a făcut furori pe Facebook. Un ARO din Argeș, văzut pe o autostradă din Spania

de | 13.01.2023 14:21 | Știri, Câmpulung Muscel, Curtea de Argeș, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle

Un argeșean cutreiere șoselele din Spania într-un ARO înmatriculat în județul nostru. Maşina e un Aro 244, cu un rezervor de 90 L, din ultimii ani de producţie a modelului.

ARO (Auto România) a fost un producător de vehicule de teren din Câmpulung – Muscel, România, care a început producția în 1957. ARO a produs peste 380.000 de vehicule, dintre care două treimi au fost exportate în peste 110 țări, potrivit wikipedia. Automobilul de teren a ieșit din fabricație în anul 2003 în România.

ARO2 - Imaginea a făcut furori pe Facebook. Un ARO din Argeș, văzut pe o autostradă din Spania ARO3 - Imaginea a făcut furori pe Facebook. Un ARO din Argeș, văzut pe o autostradă din Spania

”Bravo, curajos colega!”

Ieri, a fost surprins pe o autostradă din Spania un ARO cu numere de Argeș de un şofer de camion din România. Mașina românescă a fost surprins pe autostrada AP-7 din Spania, lângă localitatea La Jonquera, aproape de hotarul cu Franţa, la circa 2.500 km de casa sa. Şoferul de camion menţionează că în Aro se afla o întreagă familie la bord: ”Kolega cu ARO de AG în vacanță cu familia în SPANIA! Văzut la ieșirea din SPANIA către Franța (La Jonquera). Bravo, curajos Kolega!!!”

Șoferul, din Curtea de Argeș?

Maşina, un Aro 244 din ultimii ani de producţie a modelului pare a avea inclusiv bara de protecţie frontală vopsită în culoarea caroseriei. ”Pare a fi în ediţie Safari, care venea echipată cu câteva dotări în plus la acea vreme, printre care anvelope mai late de offroad şi elemente adiţionale de protecţie la calandru , motor, roata de rezervă, dar şi praguri laterale mai evidenţiate”, arată cei de la piataauto.md. Mașina este înmatriculată în județul Argeș, iar din comentariile de la postarea de pe Facebook proprietarul ar fi din Curtea de Argeș. Imaginile au strâns mii de aprecieri și sute de comentarii.

Sursă foto: Dani Boldea

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Nicolae Dică se întoarce ca antrenor! La Mioveni!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ARO