Imagini cu Nicolae Ciucă din Afganistan şi Irak. A fost lansat videoclipul de promovare al cărții – ”În slujba Țării”

de | 05.09.2024 10:26 | Național, Politic

Nicolae Ciucă, președintele PNL, a publicat pe site-ul nicolaeciuca.ro un filmuleț de promovare a cărţii intitulată ”În slujba Țării”. Videclipul cuprinde imagini din Afganistan şi Irak.

Filmulețul lansat astăzi cuprinde imagini cu momente importante ale carierei sale de militar, dar și imagini din lupte din Afganistan şi Irak. De altfel, în filmulețul de prezentare sunt incluse imagini cu Batalionul 26 Infanterie ”Neagoe Basarab”, dislocat în Afganistan, şi cu Nicolae Ciucă, pe atunci locotenent colonel, comandant al batalionului de infanterie participant la misiune în Irak, în 2004. Cartea va fi lansată zilele următoare, iar liberalul Nicolae Ciucă a declarat că nu se așteaptă să fie un bestseller, ci doar o carte prin care își prezintă cariera de militar și trecerea la viața politică. Totodată, preşedintele PNL a precizat că volumul pe care urmează să îl lanseze este ”o mărturie şi o mărturisire”.

”Îmi iubesc țara și nu uit nicio clipă că jurământul pe care l-am depus, ca ostaș în slujba României, e să îmi apăr patria. Și asta nu se face doar cu arma în mână. Se face cu inima curată și cu gândul că după noi rămân doar lucrurile bune pe care le-am făcut. Oriunde ne-am afla și oricât de tulburi ar fi vremurile pe care le trăim.‟, este mesajul lui Nicolae Ciucă ,ce se regăsește pe site-ul acestuia. 

Foto dsecriptiv. Sursă foto: screenshot nicolaeciuca.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Forurile de coordonare județene ale PNL Argeș au validat candidații pentru parlamentare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: