Implicare și transparență: Primarul Gentea invită cetățenii la dialog

de | 22.10.2024 11:55 | Pitești, Administrație

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a avut ieri o întâlnire fructuoasă cu reprezentanții a 200 de asociații de proprietari din cartierele Prundu, Tudor Vladimirescu și Frații Golești. Discuțiile au pus accent pe importanța dialogului și colaborării între cetățeni și administrație, invitându-i pe toți să participe activ în procesul decizional. Edilul a anunțat că astăzi, 22 octombrie, va continua aceste întâlniri la Colegiul Carol Davila, unde se va adresa locuitorilor din cartierele Găvana II și III.

”Am fost ieri la întâlnirea programată cu cetățenii din cartierele Prundu, Tudor Vladimirescu și Frații Golești.

200 asociații de proprietari au fost reprezentate.

Întrebați președinții asociațiilor de proprietari despre discuțiile pe care le-am avut, împărtășiți-le ideile și propunerile voastre și fiți activi în deciziile care contează! Dialogul dintre noi toți este cheia pentru a ne asigura că fiecare decizie pe care o luăm reflectă dorințele și prioritățile tuturor.

Astăzi, 22 octombrie, vom fi la Colegiul Carol Davila, unde ne întâlnim cu cetățenii din cartierul Găvana II și III și strada Gîrlei”, a transmis primarul Piteștiului, Cristian Gentea.

Foto descriptiv. Sursă foto: FB Cristian Gentea

Citiți, de aseemnae, pe anchetaonline.ro:

Iată graficul de colectare a deșeurilor reciclabile în Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Frații Golești | Găvana | Găvana II | Prundu | Tudor Vladimirescu

Ultimele articole