Important! Poșta Română facilitează înmânarea deciziilor de recalculare a pensiilor și pentru rudele titularilor

de | 14.08.2024 17:25 | Administrație, Național

Compania Națională „Poșta Română” face precizarea că deciziile de recalculare a pensiilor pot fi înmânate și membrilor familiei sau rudelor titularului documentului, în cazul în care acesta nu este acasă în momentul în care este vizitat de factorul poștal. Acest anunț vine după ce inițial au anunțat că deciziile vor fi înmânate doar titularilor.

Poșta Română anunță că va depune toate eforturile pentru ca aceste documente să ajungă la toți cei aproximativ 4,4 milioane de beneficiari și ”vom identifica cele mai bune soluții pentru a înmâna toate deciziile de recalculare a pensiilor în perioada 16 – 30 august 2024.

Vă reamintim că dacă totuși, nici titularul, nici rudele acestuia nu sunt la domiciliu, beneficiarul deciziei poate ridica ulterior personal documentul de la oficiul poștal la care este arondat”.

Compania Națională „Poșta Română” a primit aproape toate deciziile de recalculare a pensiilor de la Casa Națională de Pensii și va începe distribuirea documentelor din 16 august, în toate localitățile din țară! Estimarea noastră este de aproximativ 500.000 de livrări, în medie, fiecare zi.

Sursă foto: FB Compania Nationala Posta Romana

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Iată cu cât vor crește veniturile! Primele pensii majorate vor ajunge la beneficiari începând cu 2 septembrie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole