”Împreună prin dans” i-a legat pe viață. A cerut-o în căsătorie în timpul spectacolului!

de | 19.07.2024 09:55 | Lifestyle, Topoloveni

Aseară, pe platoul CASEI DE CULTURĂ „PR.ION IONESCU” din Topoloveni s-a desfășurat încă o ediție a impresionantului spectacolul folcloric „ÎMPREUNĂ PRIN DANS”. Punctul culminant al ediției din acest an a fost momentul în care unul dintre dansatorii veniți de peste hotare în România și-a cerut iubita în căsătorie. Răspunsul, a venit rapid în aplauzele spectatorilor, ce au devenit martorii minunatului moment: da!

Sursă foto: CASA DE CULTURĂ "PR.ION IONESCU" TOPOLOVENI.

Sursă foto: CASA DE CULTURĂ "PR.ION IONESCU" TOPOLOVENI. Sursă foto: CASA DE CULTURĂ "PR.ION IONESCU" TOPOLOVENI. Sursă foto: CASA DE CULTURĂ "PR.ION IONESCU" TOPOLOVENI. Sursă foto: CASA DE CULTURĂ "PR.ION IONESCU" TOPOLOVENI.

Evenimentul cultural a adunat rapid un. public numeros și iubitor de tradiție și frumos. Au evolua dansatorii Centrului de Educație pentru Dansuri Populare HOYEM, Clubul de Tineret și Sport, din Turcia (HOYEM Halkoyunlari Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü; coordonator Omer Celikkol, coregraf Serdar Arslan) și cei ai Ansamblului folcloric „Ciuleandra” din Topoloveni. În programul spectacolului, deschiderea a aparținut ansamblului din Turcia, cu un dans tradițional – intitulat ”Giresun”, urmat de ansamblul Ciuleandra, o interpretare reușită a Teodorei Necșoi, o suită Boierească, un alt moment tradițional din Turcia – ”BITLIS”, apoi a fost suita Ciobănașul, o interpretare reușită a Iustinei Oprea, suita din Oltenia și spectacolul a fost încheiat cu un dans din Turcia – ”Afyon”. Reprezentanții ansamblului din Turcia au făcut și un schimb de cadouri cu conducerea administrației locale din Topoloveni, reprezentată prin primarul Gheorghiță Botârcă.

Evenimentul a fost organizat de CONSILIUL LOCAL și PRIMĂRIA ORAŞULUI TOPOLOVENI, prin CASA DE CULTURĂ „PR.ION IONESCU” TOPOLOVENI.

Sursă foto: CASA DE CULTURĂ „PR.ION IONESCU” TOPOLOVENI.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

La magazinul PPC din Pitești, punct de adăpostire pe timp de caniculă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Topoloveni | Turcia