PNL Argeș: Împreună stabilim bugetele locale pentru 2023!

de | 07.01.2023 10:56 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Național, Politic

PNL Argeș a demarat o campanie de consultare publică prin intermediul căreia doresc să afle care sunt prioritățile argeșenilor pentru bugetul viitor al fiecărei localități din județ. Astfel, cetățenii pot transmite propunerile fie consilierilor locali, fie pe pagina de Facebook a formațiunii politice.

”Pe scurt, dacă cetățenii au propuneri pe care le consideră oportune pentru comuna în care locuiesc și doresc să le includă în bugetul pentru anul 2023, îi rugăm să le comunice consilierilor liberali sau pe pagina noastră de Facebook”, se arată în comunicatul de presă transmis de liberalii argeșeni.

”Aleșii locali liberali vor transforma ideile de la voi în amendamente la bugetul pentru 2023 și le vor supune votului în consiliile locale. Vrem transparență decizională și dorim să implicăm cetățeanul în inițiativa administrativă! De aceea este foarte important să ne transmiteți care sunt prioritățile și propunerile voastre pentru viitorul buget. Împreună facem Argeșul să conteze, oraș cu oraș, comună cu comună!”, potrivit sursei citate.

Sursă foto: PNL Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alina Gorghiu: ”Solicit Curții de Conturi să includă în planul de control pentru 2023 analiza situației proceselor pierdute definitiv de instituțiile publice”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Argeș

Ultimele articole