”Împreună suntem puternici și facem lucruri bune pentru Davidești!”

de | 19.08.2024 08:21 | Politic, Rural

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean, a fost duminică împreună cu o echipă a PSD Argeș la Davidești și, alături de primarul Alin Văduva, s-a bucurat cu cetățenii din localitate de manifestările pregătite de Ziua Comunei. Ion Mînzînă i-a înmânat primarului Alin Văduva o diplomă de excelență și a subliniat colaborarea foarte bună dintre CJ și administrația locală.

“Domnule primar Alin Văduva, aveți tot respectul și aprecierea noastră pentru această a treia ediție a Zilei Comunei. Oferiți oamenilor bucurie! Am avut și vom avea mereu o colaborare foarte bună, iar Alin Văduva sunt sigur că va avea în continuare mandate fructuoase la Davidești. Să ne bucurăm împreună, să fim mai solidari, să avem grijă de copiii și seniorii noștri, să ne gândim tot timpul că prin unitate putem merge mai departe.”, a declarat Ion Mînzînă, potrivit informării celor de la PSD Argeș.

“Mă bucur foarte mult pentru prezența echipei condusă de domnul președinte Ion Mînzînă, dar și pentru că dvs, cetățenii, sunteți în număr atât de mare! Împreună suntem puternici și facem lucruri bune pentru Davidești!”, a declarat Alin Văduva, potrivit sursei citate.

La Davidești au fost și deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte al PSD Argeș, senatorul Cristina Mariana Stocheci, vicepreședintele CJ Argeș Adrian Dumitru Bughiu, administratorul public al județului Cristian Puiu, viceprimarul orașului Mioveni Ciprian Turlea, primarii Ion Dumitru de la Albota, Vasile Leau de la Boteni, consilieri județeni, consilieri locali și membri TSD.

Echipa PSD condusă de vicepreședintele CJ Argeș Marius Nicolaescu a fost duminică și la Poienarii de Muscel, la Ziua Comunei. Marius Nicolaescu le-a transmis cetățenilor veniți la manifestarea organizată pe plan local că vor găsi mereu un partener și un sprijin real în Consiliul Județean și le-a urat să aibă parte de sănătate, bucurii și să ducă mai departe tradițiile locale.

“Venim mereu cu drag aici, la oamenii destoinici din Poienarii de Muscel. Vă felicit că duceți mai departe tradițiile și obiceiurile românești. Să ne vedem și la anul sănătoși, mai buni și mai drepți!”, a spus Marius Nicolaescu.

Sursă foto: Faceboook PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

În zi de mare sărbătoare – printre cetățenii din Săpata, Uda și Beleți-Negrești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole