Încă un loc de joacă modernizat în Pitești

de | 14.11.2022 19:01 | Administrație, După locație, După subiect, Pitești, Știri

Un nou loc de joacă a fost modernizat în municipiul Pitești. Este vorba despre lucrările care au fost finalizate la locul de joacă din zona Nord, strada Făgăraș, bloc E2 – E3.

Recepția la terminarea lucrărilor a avut loc luni, 14 noiembrie, după cele două săptămâni în care a fost pusă la punct modernizarea.

Astfel, spațiul de recreere și relaxare este prevăzut cu echipamente de joacă moderne, diferite constructiv și funcțional, bănci noi, covor elastic de cauciuc (tartan) – suprafață de contact sigură pentru protecția la impact.

Primăria Municipiului Pitești anunță că programul ce prevede modernizarea locurilor de joacă va continua, urmând ca și alte spații de joacă că capete o altă imagine.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vin ninsorile și frigul! Anunțul meteorologilor

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole