Încălțăminte cu brand-uri fake într-un magazin din Pitești! Poliția s-a dus peste ei!

de | 16.06.2023 15:07 | Eveniment, Național, Pitești, Știri

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au acționat, în ultimele 24 de ore, pentru prevenirea și combaterea infracționalității la regimul bunurilor contrafăcute și au depistat un magazin ce vindea haine și încălțăminte cu brand-uri false, pe raza municipiului Pitești.

Organele de lege au efectuat verificări în cadrul mai multe magazine, unde au descoperit și ridicat mai multe perechi de pantofi sport și perechi de papuci, expuse la vânzare, ce erau contrafăcute.

Acestea purtau însemnele, desenele și modelele referitoare la mărcile înregistrate.

În cauză, a fost întocmit dosar penal în care se vor efectua cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de „punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”, onform Legii 84/1998., prejudiciul cauzat urmând a fi comunicat de titularii mărcilor înregistrate.”, transmite IPJ.

 

Foto Dincolo de Sport

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bărbat din Ștefănești reținut, după ce s-a îmbătat și a luat la bătaie mai mulți oameni pe stradă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole