Incendiu izbucnit la o gospodărie din Argeș

de | 21.05.2024 18:51 | Eveniment, Importante, Județean

La numărul unic de urgență 112 a fost făcută o sesizare de un incendiu izbucnit într-o gospodărie din comuna Valea Mare Pravăț, satul Nănăiești.

Au făcut deplasarea la fața locului pompierii de la Detașamentul Câmpulung cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

incendiu casa gospodarie arges

Foto: ISU Argeș

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la acoperișul unei case, pe o suprafață de aproximativ 20 mp și la o anexă aflată în imediata apropiere a locuinței, pe o suprafață de circa 15 mp.

Din fericire, până în acest moment, nu au fost identificate victime.

Intervenția se află în dinamică

UPDATE

În urma incendiului au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 20 mp și acoperișul unei anexe, pe o suprafață de aproximativ 15 mp.

Din fericire, în urma incendiului nu au fost victime.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă și amenința să se propage atât la casa la care a izbucnit, cât și la o a doua locuință din aceeași gospodărie, aflată în imediata apropiere, informează reprezentanții IPJ Argeș.

În ceea ce privește cauza probabilă de izbucnire a incendiului aceștia transmit că a fost vorba despre jar căzut pe materialele combustibile.

 

Foto: ISU Argeș

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Piteștean de 38 de ani reținut după ce a lovit un bărbat și un agent de securitate

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung Muscel | Valea Mare