(Video) Incendiu de vegetație pe A1! Coadă de 20 de km pe sensul spre Pitești

de | 20.08.2024 12:48 | Eveniment, Importante, Județean

INFORMAȚII NOI

În aceste momente s-a format o coadă de 20 de km pe autostrada din cauza incendiului de vegetație de la kilometrul 67.

trafic A1 coada masini

ȘTIRE INIȚIALĂ

Atenție șoferi! Trafic blocat pe autostrada A1, sensul spre Pitești din cauza unui incendiu de vegetație izbucnit la Km 67.

La faȚa locului intervin salvatorii de la Detașamentul de Pompieri Găești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

„În jurul orei 12:15 am fost solicitați să intervenim în cazul unui incendiu de vegetație uscată în comuna Petrești, pe Autostrada A1, la kilometrul 67.

Detașamentul de Pompieri Găești intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

La fața locului incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 3000 de metri pătrați de vegetație uscată.

Se acționează pentru lichidarea incendiului.”, au transmis reprezentanții ISU Dâmbovița.

incendiu A1 trafic

Amintim pe această cale faptul că la aceste tipuri de arderi, flăcările se întind cu repeziciune pe o suprafață foarte mare de teren, fiind întețite de vânt și favorizate de vegetația uscată, iar salvatorii depun un efort considerabil pentru a opri propagarea arderii către păduri, alte terenuri și zonele locuite.

Totodată amintim precizările pompierilor argeșeni despre arderile necontrolate de vegetație. Acestea sunt interzise și duc la sancțiuni.

Arderea miriștilor, turbăriilor, litierelor pădurii, stufului, tufărișurilor sau vegetației ierboase este strict și constituie contravenții, sancționându-se cu amendă de la 7.500 lei (RON) la 15.000 lei (RON), pentru persoane fizice, și de la 50.000 lei (RON) la 100.000 lei (RON), pentru persoane juridice.”

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(Video) Pitești. Femeia acroșată de tren în zona CNCD a murit!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | autostrada A1 | București | Dâmbovița | Găești | Pitești | Târgoviște

Ultimele articole