Incendiu violent! 2 case au fost cuprinse de flăcări

de | 01.04.2022 14:57 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Rural

Două case au fost cuprinse de flăcări, în comuna argeșeană Brăduleț, după ce incendiul ar fi izbucnit, inițial la un fânar. Flăcările s-au extins rapid, iar acum, incendiul de manifestă pe o suprafața totală de circa 300 mp.

Proprietara uneia dintre locuințe, în vârstă de 69 de ani, a suferit un atac de panică, având nevoie de intervenția echipajului SMURD. Femeia a fost transportată la spital.

Pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș intervin cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

De asemenea, pentru că incendiul s-a extins, forțele de intervenție au fost suplimentate cu o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul Câmpulung.

Pompierii argeșeni au intervenit, în ultimele 24 de ore, și la stingerea unor incendii de vegetație care au avut loc în localitățile Călinești și Bogați.

Pentru localizarea și lichidarea acestora, salvatorii au intervenit cu autospeciale de stingere cu apă și spumă, iar în urma evenimentelor a fost distrusă o suprafață totală de teren de aproximativ 20.000 mp.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Călinești | ISU Argeș

Ultimele articole