Încep înscrierile. Master gratuit pentru tinerii din Mioveni!

de | 01.07.2024 09:13 | Mioveni, Administrație

Pentru al 14-lea an consecutiv, tinerii din Mioveni beneficiază de oportunitatea de a urma un program de master gratuit în cadrul Universității Naționale de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București. Facultatea de Inginerie Industrială și Robotică oferă programul de studii MASTER Concepție și Management în Productică (CMP), adresat absolvenților de studii de licență (3 sau 4 ani) din domeniile inginerie industrială, economic, inginerie și management.

Înscrierile se desfășoară online, pe platforma admitere.pub.ro, în sesiunea MASTER 2024 II, în perioada 1 iulie – 8 iulie 2024. Proba de admitere constă într-un interviu motivațional desfășurat online, pe platforma MsTeams, în perioada 10 iulie – 12 iulie 2024. Pentru acest program sunt disponibile 20 de locuri finanțate de la bugetul Ministerului Educației. Documentele necesare înscrierii se regăsesc la link-ul: de aici.

Potrivit informării publicate de administrația locală din Mioveni, acest program de masterat este adaptat cerințelor actuale ale pieței din România, fiind orientat pe implementarea și utilizarea tehnicilor de management, concepția de produse sau servicii noi și creșterea performanțelor organizaționale prin inovare. Responsabil masterat CMP: Prof.univ.dr.ing. Miron Zapciu(E-mail: miron.zapciu@upb.ro).

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cristian Gentea, mesaj pentru tineri: ”Fiecare efort depus în anii de liceu va fi răsplătit!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Ministerului Educației | Mioveni | Primăria Orașului Mioveni

Ultimele articole