A început ”Cupa de fotbal a Baroului Argeș”!

de | 13.09.2024 10:12 | Pitești, Lifestyle

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a participat joi la tragerea la sorți și formarea grupelor în cadrul evenimentului „Cupa de fotbal a Baroului Argeș”.

O competiție sportivă de tradiție, organizată de Baroul Argeș, cu sprijinul Uniunii Naționale a Barourilor din România și al Primăriei Municipiului Pitești, celebrând împlinirea a 160 de ani de la înființarea Baroului Argeș este ”Cupa de fotbal a Baroului Argeș”. Evenimentul din acest an aduce și un omagiu celui mai iubit fotbalist piteștean, fiind intitulat „In memoriam Nicolae Dobrin” și reunește 29 de echipe. Evenimentul se desfășoară până pe 14 septembrie, la Baza Sportivă Viitorul.

”Tragerea la sorți și formarea grupelor în cadrul evenimentului „Cupa de fotbal a Baroului Argeș” a reprezentat un motiv de mare bucurie pentru mine, mai ales că am fost alături de doamna Gica Dobrin, la 24 de ore de la aprobarea banilor pentru Stadionul „Nicolae Dobrin”!

Mulțumesc pentru invitație, voi sprijini permanent asemenea evenimente în comunitatea noastră!

Sunt cu atât mai încântat pentru faptul că evenimentul se desfășoară „IN MEMORIAM Nicolae Dobrin”.

Competiția are loc la Baza Sportivă Viitorul, fiind înscrise 29 de echipe formate din avocați ai barourilor din România și Republica Moldova.

Mult succes tuturor!”, a transmis joi seară Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: FB Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ziua Pompierilor din România. ”Le transmitem cele mai sincere mulțumiri și aprecieri pentru curajul și devotamentul de zi de zi!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Gica Dobrin | Nicolae Dobrin | Pitești | Republica Moldova

Ultimele articole