A început „Litoralul pentru toți”! Lista unităţilor de cazare înscrise în program

de | 01.09.2024 19:07 | Lifestyle, Național

Programul „Litoralul pentru toți” a debutat astăzi, 1 septembrie, oferind turiștilor posibilitatea de a beneficia de tarife cu până la 70% mai mici față de cele din perioada de vârf a sezonului estival, până la sfârșitul lunii.

Peste 57 de unități de cazare din toate stațiunile de pe litoralul românesc s-au alăturat momentan acestui program, punând la dispoziție aproximativ 6.000 de locuri de cazare pe noapte. Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) estimează că, până la începerea oficială a programului, peste 80 de hoteluri vor participa, crescând numărul locurilor de cazare disponibile la aproximativ 8.000 pe noapte.

Potrivit ofertelor publicate pe site-urile hotelurilor și ale operatorilor de turism, până la sfârșitul lunii septembrie, turiștii pot petrece un sejur la mare la prețuri începând de la 38 de lei pe noapte, per persoană, pentru cazare fără masă la un hotel de 2 stele din stațiunea Eforie Nord.

În stațiunea Mamaia, tarifele încep de la 77 de lei pe noapte, per persoană, pentru o cameră dublă la un hotel de 3 stele, iar în stațiunile din sudul litoralului, prețurile pornesc de la 60 de lei pe noapte, per persoană, pentru cazare la un hotel de 3 stele.

Cei care preferă pachetele all-inclusive vor găsi oferte începând de la 210 lei pe noapte, per persoană, pentru o cameră dublă la un hotel de 3 stele din stațiunea Venus.

Turiștil care doresc să profite de aceste oferte speciale sunt sfătuiți să își facă rezervările cât mai curând, deoarece locurile disponibile sunt limitate și se epuizează rapid.Acestea pot fi efectuate direct la hoteluri sau prin agențiile de turism, iar pachetele turistice pot fi achitate și cu carduri de vacanță, la fel ca în edițiile anterioare.

Ajuns la cea de-a 45-a ediție, programul „Litoralul pentru toți” este unicul program social din România finanțat integral de mediul de afaceri, fiind susținut de patronatele hoteliere din țară Detalii despre hotelurile participante pot fi consultate pe site-ul www.fptr.ro.

Lista hotelurilor înscrise în program o puteți vizualiza AICI.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(Video) De la spital direct la Casa Căsătoriilor din Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Eforie | Eforie Nord | Mamaia