A început „Pitești Art” – Tabăra Națională de Creație Plastică – pictură, grafică, ediția a IX-a!

de | 16.08.2024 19:45 | Cultură, Lifestyle, Pitești

Pitești Art” – Tabăra Națională de Creație Plastică – pictură, grafică, ediția a IX-a a început astăzi, 16 august.
Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, în parteneriat cu Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Pitești, Tabăra Națională de Creație Plastică – pictură, grafică „Pitești Art” și se desfășoară până la data de 23 august 2024,
Pitești Art
Acest eveniment de tradiție în viața culturală a orașului Pitești îl are drept curator pe artistul plastic Stela Maria Lucici, vicepreședintele Filialei Pitești a U.A.P.R.
La această tabără participă șapte artiști plastici de notorietate din România și un invitat, artist plastic din Bulgaria, care vor realiza câte două lucrări ce vor intra, conform regulamentului taberei, în patrimoniul Centrului Cultural Pitești: Mariana Constantinescu, din Constanța, Carmen Poenaru, din Bacău, Carmen Chițan, din Bacău, Marinella Dumitrescu, din București, Vladimir Ene, din București, Gheorghe Coman, din București, Sever Moldovan, din Bistrița-Năsăud, Illya Yankov, din Bulgaria.
Organizatorii transmit că vernisajul expoziției alcătuite din lucrările realizate de artiștii participanți la „Pitești Art” 2024 se va desfășura miercuri, 21 august, de la ora 17:00, la Galeria de Artă METOPA din Pitești.
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Ultimele articole