Ion Mînzînă și Nicolae Velcea au premiat excelența!

de | 02.08.2024 20:41 | Politic, Ștefănești

Astăzi au început Zilele Orașului Ștefănești, zile de bucurie și mândrie pentru toți cetățenii localității care a împlinit 572 de ani de la prima atestare documentară, arată cei de la PSD Argeș în informarea publicată pe pagina de Faceboook. Cu această ocazie, Ion Mînzînă, președintele Consiliului Jusețean (CJ) și al PSD Argeș, a fost astăzi alături de locuitorii din Ștefănești și, împreună cu primarul Nicolae Velcea, a premiat elevii cu media 10 din școlile orașului, sportivii cu performanțe deosebite și cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie neîntreruptă.

Sursă foto:  Facebook PSD Argeș.

“Este un eveniment important pentru întreaga comunitate. Felicitări domnule primar pentru că sunteți aproape de oameni! Vă felicit pentru inițiativa dumneavoastră de a premia cuplurile vârstnice, adevărate modele, dar și tinerii, oamenii care vin din urmă. Astfel de momente, ca cel de astăzi, țin de trecutul nostru, de devenirea noastră, de tot ceea ce înseamnă românism. Astăzi construim pentru viitor. Dumnezeu să vă dea gândul cel bun tuturor, să avem liniște, să avem pace! Uniți putem străbate lumea, uniți putem să construim România așa cum ne-o dorim! Dumnezeu sa vă ajute pe toți!”, a fost mesajul transmis de Ion Mînzînă, potrivit informării publicate.

Mâine: spectacol, tombolă și foc de artificii

Sursă foto:  Facebook PSD Argeș.

“Le mulțumesc cetățenilor pentru încrederea pe care ne-au acordat-o atât mie, cât și domnului președinte Ion Mînzînă, pentru un nou mandat. Lucrurile începute trebuie să fie duse la bun sfârșit, iar proiectele pe care le-am făcut și pe care le avem în derulare arată preocuparea pe care o avem pentru viitorul acestui oraș minunat. Mulțumesc domnului președinte Ion Mînzînă că este mereu aproape de orașul nostru și locuitorii săi. Avem un parteneriat solid cu Consiliul Județean și cu parlamentarii de Argeș, iar rezultatele se văd la tot pasul prin investițiile pe care le-am realizat. Împreună dezvoltăm Ștefăneștiul!”, a declarat Nicolae Velcea, potrivit sursei citate.

Cei prezenți s-au bucurat și de un spectacol oferit de tineri talentați ai orașului. La eveniment au fost și administratorul public al județului, Cristian Puiu, și Roxana Stoenescu, director în CJ Argeș.

Sâmbătă, 3 august, începând cu ora 17.00, în Parcul de la Blocul 20 va avea loc un spectacol cu recitaluri ale unor artiști consacrați de muzică tânără și populară.

De asemenea, va avea loc și o tombolă cu premii, vor fi terase în aer liber și parc de distracții pentru copii, iar seara va fi un foc de artificii.

Sursă foto:  Facebook PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Marcel Ciolacu, mesaj dur pentru ministrul Educației. ”Societatea noastră așteaptă un fapt simplu și clar”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Nicolae Velcea