ARGEȘ. Un bărbat de 38 de ani și-a pierdut viața după ce a fost surprins sub un mal de pământ

de | 31.05.2024 16:07 | Județean, Eveniment, Importante

În urmă cu puțin timp la numărul unic de urgență 112 a fost anunțat un incident petrecut în locaitatea Valea Mare Pravăț, acolo unde un bărbat a fost surprins sub un mal de pământ pe timpul unor lucrări.

La fața locului intervin pompierii de la Detașamentul Câmpulung cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD, alături de o autospecială cu modul multirisc de la Detașamentul Pitești

Momentan nu se cunoaște care este starea bărbatului.

UPDATE

Potrivit IPJ Argeș bărbatul  surprins de un mal de pământ este inconștient și la acest moment se lucrează pentru eliberarea acestuia și, ulterior, stabilirea împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

INFORMAȚII NOI

Pompierii intervin pentru extragerea bărbatului care a fost surprinsă sub un mal de pământ pe timpul unor lucrări la canalizare.

La fața locului, au ajuns pompierii de la Detașamentul Câmpulung cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD, iar in sprijin au fost trimise o autospecială cu modul multirisc de la Detașamentul Pitești și o ambulanță SAJ.

Bărbatul a fost găsit aproape în întregime acoperit de pământ, iar în urma evaluării s-a constatat că acesta nu prezintă funcții vitale, anunță reprezentanții ISU Argeș.

Acesta a fost extras și predat personalului medical însă din păcate nu s-a mai putut face nimic, a fost declarat decedat.

Bărbatul avea doar 38 de ani.

 

Foto desvriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident la Lunca Corbului! Mașină intrată în stâlp

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Priboieni | Valea Mare

Ultimele articole