Incident grav în curtea școlii. O poartă de fotbal a căzut pe mâna unui copil de 12 ani

de | 07.09.2024 15:14 | Național, Eveniment

Un incident grav a avut loc în curtea Școlii Vasile Goldiș din Alba Iulia, unde un copil de 12 ani a fost grav rănit de o poartă de fotbal.

În loc să se bucure de ultimele zile de vacanță, el a ajuns la spital.

Potrivit observatornews.ro, accidentul s-a petrecut în curtea Școlii Gimnaziale „Vasile Goldiş”, la sfârşitul lunii august.

În timp ce juca fotbal cu colegii săi, băiatul, care avea rolul de portar, s-a agățat de bara transversală a porții după ce a apărat un șut. În acel moment, poarta, care era fixată corespunzător, s-a răsturnat peste el, provocându-i multiple răni la mâna dreaptă.

Din păcate, în urma incidentului băiatul s-a ales cu trei degete strivite.

Echipajele de salvare au intervenit imediat la fața locului, copilul de 12 ani fiind transportat la Spitalul de Urgență din Alba Iulia. Ulterior a fost transferat la un spital specializat din Cluj-Napoca, unde a suferit mai multe intervenții chirurgicale.

Potrivit sursei citate, unul dintre degete i-a fost amputat parţial.

La data de 4 septembrie 2024, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că, în seara zilei de 28 august 2024, un minor în vârstă de 12 ani, din Alba Iulia, în timp ce se afla pe un teren de sport aflat în incinta unei şcoli gimnaziale, a suferit leziuni la o mână din cauză că o poartă de fotbal s-ar fi desprins din sistemul de fixare”, transmite IPJ Alba

În acest caz, Poliția a deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă pentru a determina circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Băiatul a fost externat și va putea începe anul școlar alături de colegii săi.

Sursă foto: observatornews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Căruță surprinsă în trafic pe străzile din Pitești! Bărbat de 38 de ani amendat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alba | Alba Iulia | Cluj | Cluj-Napoca

Ultimele articole