Incident grav în Găvana: S-au certat și i-a dat cu o țeavă metalică în cap

de | 10.09.2024 15:53 | Județean, Eveniment, Importante

Incident grav pe o stradă din cartierul Găvana din municipiul Pitești.

În seara zilei de 09 septembrie, în jurul orei 18.30, un bărbat de 38 de ani, din Pitești, a lovit un alt bărbat de 47 de ani cu o țeavă metalică în cap, după un conflict verbal.

La data de 09 septembrie a.c., în jurul orei 19:30, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că, pe o stradă din cartierul Găvana, un bărbat a fost agresat.
La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au efectuat verificări și au stabilit faptul că, la data de în seara zilei de 09 septembrie, în jurul orelor 18.30, în urma unui conflict verbal anterior, un bărbat, de 38 ani, din Pitești, ar fi agresat un bărbat de 47 de ani, lovindu-l cu o țeavă metalică în zona capului.”, transmite IPJ Argeș

Victima a fost dusă la spital pentru tratament, iar agresorul a fost prins și dus la secția de poliție pentru audieri. Deși victimei i s-au prezentat opțiunile pentru un ordin de protecție, aceasta a refuzat să solicite unul.

După administrarea probatoriului, în cursul nopții de 09 spre 10 septembrie, piteșteanul de 38 a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru infracțiunea de lovirea sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Foto descriptiv: accentîngorj.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Gest extrem al unui tânăr de 18 ani. S-a aruncat de la etajul al treilea al liceului în care învăţa

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Găvana | Pitești

Ultimele articole