Incident grav pe şantierul Drumului Expres Craiova – Piteşti. Un tânăr a căzut de la o înălţime de nouă metri

de | 06.06.2024 18:19 | Național, Eveniment

Incident grav astăzi, 06 iunie, pe şantierul Drumului Expres Craiova – Piteşti.

Un tânăr de 26 de ani, din comuna Găvăneşti, judeţul Olt, a ajuns la spital, după ce a căzut de pe un pod aflat la o înălţime de aproximativ nouă metri, relatează news.ro

Evenimentul nefericit a avut loc în jurul orei 09.30, iar polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 că, în extravilanul localităţii Robăneşti, un bărbat ar fi căzut de pe un pod aflat în lucru.

În urma sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secţiei nr.5 Poliţie Rurală Pieleşti, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

Din verificările preliminare, oamenii legii au stabilit că, tânărul de 26 de ani s-ar fi urcat pe un pod aflat în lucru, iar la un moment dat s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut de la o înălţime de aproximativ opt, nouă metri.

La fața locului a ajuns și un echipaj medical care l-a transportat la spital.

Tânărul de 26 de ani a fost adus în UPU, în cursul dimineţii, de către echipajul de terapie intensivă al SMURD Craiova, conştient, stabil respirator şi hemodinamic. În urmă investigaţiilor s-a constatat politraumatism prin precipitare (traumatism cranio-facial şi traumatism forţe de bazin, cu multiple fracturi)”, au transmis, reprezentanţii unităţii medicale, potrivit sursei citate.

Foto SMURD.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Trei tineri de 18 ani au ajuns după gratii pentru un telefon mobil și o pereche de căști

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Craiova | Olt