Incident grav în Valea Mare Pravăț! Femeie bătută în plină stradă

de | 12.09.2024 16:26 | Județean

Pe 11 septembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Vizați în acest dosar sunt doi localnici din Valea Mare Pravăț. Este vorba de un bărbat de 43 de ani și o femeie de 37 de ani.

Cei doi sunt acuzați că, pe 18 iulie, în timp ce se aflau în localitatea de domiciliu, pe fondul unui conflict spontan, cei doi ar fi agresat fizic o femeie, lovind-o cu pumnii, tulburând, astfel, ordinea și liniștea publică.

După aproape două luni de investigații, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț i-au reținut pe cei doi agresori pe 11 septembrie. După ce au fost duși în fața procurorilor, aceștia au fost plasați sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

După administrarea probatoriului, la data de 11 septembrie a.c., bărbatul de 43 de ani și femeia de 37 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.”, transmite IPJ Argeș

Foto descriptiv stiridinbucovina.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Fata de 14 ani din Ciomăgești a fost găsită

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Priboieni | Valea Mare

Ultimele articole