Un nou incident petrecut la Pasajul Unirii din capitală! Camion blocat!

de | 12.01.2023 11:30 | Eveniment, Național, Știri

  • Incident nou în pasajul Unirii!

 

Un nou incident s-a petrecut la Pasajul Unirii din capitală, de data aceasta fiind vorba despre un camion care a rămas blocat în pasaj. Acesta a avut loc în această dimineață, 12 ianuarie 2023.

Se pare că șoferul camionului ar fi ignorat un echipaj de Poliție Locală aflat la intrarea în pasaj și și-a continuat drumul însă pe la jumătatea pasajului a sesizat că nu mai poate înainta.

Din cauza acestui incident circulația în pasaj se desfășoară și la acest moment cu dificultate, o bandă fiind blocată de camion.

 

pasajul Unirii

Foto: stirileprotv.ro

 

Nu este primul incident de acest fel, de la inaugurarea pasajului au avut loc numeroase evenimente rutiere, cel mai grav având loc în luna decembrie, atunci când un autocar plin cu turiști greci s-a lovit de limitatorul de înălțime de la Pasajul Unirii.

Din cauza impactului puternic au rezultat peste 20 de victime iar o persoană a decedat.

Mai jos prezentăm imaginile cu momentul în care autocarul a rupt limitatorul de la pasajul Unirii.

 

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: