Incident șocant! Un zid s-a prăbușit peste 6 mașini

de | 25.01.2023 18:21 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Incident șocant! Un zid s-a prăbușit peste 6 mașini

Incident șocant, în cursul zilei de miercuri, pe o stradă din Cluj-Napoca, acolo unde un zid s-a prăbușit, efectiv, peste 6 autovehicule.

Conform polițiștilor locali de la Serviciile Control urbanism și Disciplină în Construcții și de la Control Trafic Rutier Cluj-Napoca, zidul are o lungime de aproximativ 35 de metri, fiind situat pe strada Lombului nr. 2-4.

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a se stabili dacă a fost respectat proiectul realizat de inginerul structurist.

zid prabusit masini cluj napoca 813170 - Incident șocant! Un zid s-a prăbușit peste 6 mașini

Foto Știri de Cluj

Conform Stiridecluj.ro, au fost avariate 5 autovehicule și o autoutilitară, care erau parcate. Din fericire, nu au fost victime.

Precizăm faptul că zidul de sprijin era prevăzut în documentația tehnică autorizată cu AC nr. 576/2020 – ”Construire imobil mixt, amenajări exterioare și imprejmuire” – teren privat, lucrarea nefiind recepționată.

Polițiștii locali au întocmit un act de control prin care s-au dispus punerea în siguranță a zonei afectate și semnalizarea amplasamentului, precum și luarea tuturor măsurilor legale necesare remedierii situației.

De asemenea, Serviciul Control Urbanism și Disciplină în Construcții a sesizat Inspectoratul de Stat în Construcții Cluj pentru a verifica calitatea lucrărilor”, a transmis Biroul de presă al Primăriei Cluj-Napoca.

Foto Jurnalul.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Tânără rănită în accident! A ajuns la spital

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cluj | Cluj-Napoca