Incident violent în Pitești! Bărbat de 48 de ani agresat în plină stradă

de | 18.09.2024 17:19 | Județean, Eveniment

În seara zilei de 17 septembrie, în jurul orei 18:00, polițiștii de la Secția 3 Poliție Pitești au fost alertați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 în legătură cu o agresiune pe o stradă din municipiul Pitești.

În urma apelului, oamenii legii s-au deplasat la fața locului unde au constatat că un bărbat de 48 de ani fusese agresat de un tânăr, care a părăsit locul incidentului și s-a îndreptat spre o stație de transport în comun.

Agresorul a fost găsit rapid de polițiști și dus la secția de poliție pentru audieri. Este vorba despre un tânăr de 20 de ani, din Mărăcineni.

În prezent, el este cercetat sub aspectul infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

După administrarea probatoriului, tânărul de 20 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 18 septembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru luarea unei măsuri preventive.

Foto descriptiv dbonline.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Câmpulung. Jaf într-o sală de jocuri de noroc! Tânăr de 19 ani reținut după ce a sustras o sumă mare de bani

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mărăcineni | Pitești