Inconștiență maximă! Șofer drogat în Câmpulung! Altă șoferiță, de 19 ani, prinsă la volan cu permisul suspendat

de | 15.09.2022 15:50 | Știri, Câmpulung Muscel, După locație, După subiect, Eveniment

Pericol public pe șoselele din județul Argeș! Miercuri, 14 septembrie, un tânăr de 26 de ani a fost prins drogat în timp ce se afla la volanul mașinii, în Câmpulung.

Șoferul, din Poienarii de Muscel, a fost depistat de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung. După ce a fost testat cu aparatul Drugtest, oamenii legii au descoperit că tânărul se afla sub influența a două substanțe psihoactive.

El a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii, prin analize de specialitate, a substanțelor cu efect psihoactiv.

În urma inconștienței sale, tânărul s-a ales cu dosar penal și cel mai probabil va rămâne fără permis.

Nu a fost singurul șofer care a dat dovadă de inconștiență, în Câmpulung. O tânără de 19 ani, s-a urcat la volanul mașinii sale, deși avea dreptul de a conduce suspendat.

Ea a fost prinsă de polițiști în localitatea de domiciliu. Și aceasta s-a ales cu dosar penal, iar cercetările continuă.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole