Incredibil! Doi bărbați au furat din mai multe firme din Argeș! Prejudiciu de peste 13.000 de lei

de | 12.02.2023 19:02 | Știri, Eveniment, Județean

Doi argeșeni, de 34 de ani, din Rociu, și de 35 de ani, din Bradu, au acționat în seara zilei de 03 decembrie, și ar fi pătruns fără drept în incinta unei firme din comuna Bradu, de unde au furat 6 anvelope de autocamion, în valoare de peste 12.000 de lei.

Mai mult de atât, cei doi au acționat și în noaptea de 18 ianuarie, alături de un al treilea bărbat, de 36 de ani, din Suseni, și intrat fără drept în incinta unei societăți comerciale din Ștefănești, unde, prin forțarea sistemului de asigurare al rezervorului unui autocamion, ar fi sustras aproximativ 140 l motorină. De data aceasta, cei doi au cauzat un prejudiciu estimat la peste 1.000 de lei.

După cel de-al doilea furt,aceștia au fost depistați de polițiști în timp ce transportau cantitatea de combustibil.

În urma cercetărilor, prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit persoanelor vătămate.

Totodată în ziua de 19 ianuarie, după administrarea probatoriului, cei trei bărbați, dintre care doi în stare de recidivă, au fost reținuți pentru 24 de ore, de bază de ordonanță, ulterior fiind prezentați în fața instanței, care a dispus măsuri preventive față de toți trei.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.

 

Foto descriptiv.

Sursa Foto ct100.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Paznic din Pitești – mort de beat la muncă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Bradu | comuna Bradu | Pitești | Rociu | Suseni

Ultimele articole