Incredibil ce a putut să facă un bărbat de 38 de ani din Câmpulung! A fost reținut!

de | 16.09.2024 08:20 | Câmpulung Muscel, Eveniment

Un argeșean din Câmpulung Muscel a fost reținut de oamenii legii pentru violență în familie.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie și au reținut un bărbat de 38 de ani, din Câmpulung.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, la data de 14 septembrie, în jurul orei 20:00, în timp ce se aflau pe o stradă din municipiul Câmpulung, pe dondul consumului de alcool și a unor discuții în contradictoriu, bărbatul ar fi agresat-o pe mama sa, lovind-o cu pumnii și picioarele. Femeia a fost transportată la spital.

Polițiștii au înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie iar după parcurgerea formularului de evaluare a riscului, conform Legii 217/2003, privind prevenirea și combaterea violenței domestice, au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru 5 zile.

În cursul nopții de 14 spre 15 septembrie, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Câmpulung Muscel | Muscel