Incredibil ce a putut fura un argeșean de 31 de ani! A fost reținut!

de | 21.05.2024 19:20 | Județean, Eveniment

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au identificat și reținut la data de 20 mai, un bărbat de 31 de ani din Ciomăgești.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în noaptea de 21 spre 22 aprilie bărbatul ar fi sustras, pe timpul nopții, trei panouri de informare, referitoare la derularea unui proiect de reabilitare a drumului.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, după administrarea probatoriului, în ziua de 20 mai pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 21 mai să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Incendiu izbucnit la o gospodărie din Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Drăganu | Pitești