Influencer cunoscut, prins băut la volan în Pitești! Fratele său, arestat pentru ultraj

de | 14.10.2024 10:39 | Județean, Eveniment

Informații noi

Potrivit stirileprotv.ro, șoferul prins băut la volan și care a încercat să fugă de poliție este influencerul Adrian Dumitru, cunoscut printre tineri drept Adrian „Elicopter de luptă”.

adrian elicopter de lupta prins beat f22fda03 - Influencer cunoscut, prins băut la volan în Pitești! Fratele său, arestat pentru ultraj

Foto: Instagram / adrianelicopterdelupta

Este în prezent unul dintre cei mai admirați influenceri, acesta fiind urmărit de peste 660.000 de oameni pe TikTok.

De asemenea, tânărul de 28 de ani, arestat pentru ultraj, este fratele său.

În momentul incidentului, influencerul s-ar fi aflat în mașină cu fratele său, iubita lui și partenera fratelui său.

Știrea inițială

Un incident grav a avut loc, în noaptea de duminică spre luni, pe raza municipiului Pitești, în urma căruia un tânăr de 28 de ani a ajuns după gratii.

Potrivit IPJ Argeș, în jurul orei 02:00, doi polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, care desfășurau activități în filtru rutier, pe b-dul I.C. Brătianu, au observat un autoturism care, la intersecția dintre str. Ana Ipătescu și b-dul I.C. Brătianu a schimbat direcția de mers, încălcând marcajul longitudinal continuu.

Astfel, polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, somând în mai multe rânduri șoferul vehiculului să oprească. Acesta nu s-a supus somațiilor, astfel că oamenii legii au continuat urmărirea, care s-a încheiat pe str. Făgăraș, în apropierea unei unități de învățământ, unde patru persoane au coborât din vehicul și au fugit.

Oamenii legii au chemat întăriri, iar în cele din urmă au reușit să îl prindă pe șoferul autoturismului, un tânăr de 22 de ani, din Budeasa. Tânărul s-a împotrivit, fapt pentru care acesta a fost imobilizat și încătușat.

Mai mult decât atât, în timp ce oamenii legii îl duceau pe tânărul de 22 de ani către autospeciala de poliție, pasagerul de pe locul dreapta față al autoturismului, un tânăr de 28 de ani din Budeasa, s-a apropiat de ei și a adresat injurii și amenințări celor doi polițiști, pentru a-l lăsa să plece pe tânărul de 22 de ani.

Tânărul de 28 de ani a fost somat să înceteze dar nu s-a conformat, fiind efectuată și imobilizarea acestuia .

De asemenea, au fost identificate și celelalte două persoane din autoturism, respectiv o tânără de 20 de ani, din din județul Olt și o tânără de 20 de ani, din București. Toți cei patru ocupanți ai autoturismului au fost duși la sediul poliției pentru verificări.

Tânărul de 22 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând că se afla sub influența alcoolului, fapt pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

După administrarea probatoriului, procurorii au decis să continue urmărirea penală pentru ultraj și să rețină bărbatul de 28 de ani pentru 24 de ore. În urma audierii de către judecătorul de drepturi și libertăți, acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările continuă pentru a clarifica circumstanțele incidentului și a stabili întreaga activitate infracțională a celor implicați.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Piteștean prins cu magnetul la tahograf pe DN 7

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Brătianu | București | Budeasa | I.C. Brătianu | Olt | Pitești

Ultimele articole