Informare transmisă de conducerea SJU Pitești

de | 14.06.2024 18:30 | Pitești, Administrație, Județean

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Pitești au transmis o informare în urma unor informații false difuzate în cadrul unei pagini de social media,
Conducerea SJU Piteşti a transmis următoarele clarificări:
„Din respect pentru pacienţii noştri şi pentru toţi cetăţenii argeşeni, revenim, pentru a informa corect opinia publică, aşa cum am făcut-o şi într-un comunicat anterior.
Astfel, precizăm că în 29.05.2024, după reluarea procedurilor, a fost încheiat Contractul de reparații capitale și pentru ultimele 2 ascensoare de 6 persoane, care necesitau acest lucru, fiind vorba despre ascensoarele destinate exclusiv aparținătorilor, contract în valoare de 194.652,37 lei (inclusiv T.V.A.), finanțat integral din bugetul județului Argeș.
Menționăm că, în acest moment, în cadrul SJU Piteşti, funcționează 3 lifturi mari, atât pentru pacienţi, cât şi pentru aparţinători, având în vedere că reparația capitală/ punerea în funcțiune a 2 lifturi mari a fost realizată la sfârșitul anului 2023.
După finalizarea reparației capitale la cele 2 lifturi destinate, exclusiv, aparținătorilor, vor fi funcționale toate cele 5 lifturi.
Conform contractului încheiat de SJU Piteşti, executarea lucrărilor se va efectua în 75 de zile lucrătoare, având ordin de începere a lucrărilor, din data de 05.06.2024.
Informăm, pe această cale, pacienţii şi aparţinătorii, că există o preocupare permanentă de a remedia, în cel mai scurt timp, toate problemele care apar şi vă asigurăm că depunem toate eforturile, în acest sens.
Toate schimbările pe care le generăm la nivelul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti vin pentru argeşeni şi nu numai, iar, prin ceea ce facem, ţinem cont de nevoile şi părerile acestora.
Creşterea calităţii serviciilor medicale furnizate şi asigurarea condiţiilor necesare a reprezentat și reprezintă o prioritate, atât pentru SJUP, cât și pentru Consiliul Județean Argeș.”
Foto: Facebook
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole