anchetaonline.ro

Informații în timp real de la inspectorii ANAF

de | 12.07.2022 08:45 | Știri, Economic, Național

  • Informații în timp real de la inspectorii ANAF

 

Un nou serviciu electronic a fost creat pe pagina anaf.ro.

Inspectorii Agenției Naționale de Administrare Fiscală au deschis un chat în care românii pot comunica și afla informații în timp real.

Prin secțiunea chat personalul din Call Center poate ajuta orice persoană cu diverse informații, chiar și din zona IT.

Din informații aflăm că un număr de 40 de persoane lucrează în acest moment la acest serviciu.

 

Agenția Națională de Administrare Fiscală oferă îndrumare și asistență contribuabililor în domeniul fiscal și cel al tehnologiei informației prin intermediul Call-Center-ului, la numărul de telefon: 031.403.91.60.

Îndrumarea și asistența contribuabililor/plătitorilor constau în furnizarea de informații cu caracter general în legătură cu modul în care aceștia trebuie să procedeze pentru a beneficia de un drept fiscal sau pentru a se conforma unei obligații de declarare sau de plată.

De asemenea, agenții Call-center oferă asistență contribuabililor și prin intermediul serviciului de chat în vederea accesării serviciilor disponibile pe portalul .

Prin intermediul Call-center-ului nu sunt oferite informații în domeniul contabil.

În situația în care în timpul convorbirii telefonice, agenții Call-center constată că problematica expusă prezintă un grad ridicat de complexitate contribuabilii vor fi îndrumați către alte canale prin care pot obține informațiile de care au nevoie”, se arată într-un comunicat de presă transmis de ANAF.

 

ANAF

 

De menționat faptul că ANAF derulează mai multe proiecte de .

Agenția Națională de Administrare Fiscală derulează o serie de proiecte de digitalizare în vederea asigurării conformării voluntare a contribuabililor și își adaptează și îmbunătățește permanent serviciile pentru a facilita interacțiunea contribuabililor cu autoritatea fiscală.”

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

Citește articolele pe același subiecte: ANAF | digitalizare
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: