Inginerul Dinuță de la DS – prins sub un tractor! Acesta a decedat!

de | 14.08.2024 09:49 | Eveniment, Importante, Județean

Pompierii argeșeni au fost solicitați să intervină în localitatea Beleți Negrești în cazul unei persoane prinsă sub tractor.

La misiune au participat pompierii de la Garda de Intervenție Topoloveni și Detașamentul Bradu cu o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD și o Descarcerare.

Forțele de intervenție ajunse la locul solicitării au identificat un bărbat în vârstă de aproximativ 52 ani, blocat sub utilaj.

Salvatorii au acționat pentru extragerea acestuia, însă, din păcate, nu au mai putut face nimic altceva, persoana prezentând semne incompatibile cu viața, anunță ISU Argeș.

Victima este nimeni altul decât Dan Dinuță, tehnician silvic de la Ocolul Silvic din zonă.

UPDATE

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați astăzi, 14 august prin Serviciul Național Unic Apelurei de Urgență 112 cu privire la faptul că o persoană ar fi fost prinsă sub un tractor care s-a răsturnat, pe un teren viran de pe raza comunei Beleți Negrești.

La fața locului au fost direcționați polițiștii Secției de Poliție Rurală Călinești, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

Pompierii argeșeni au intervenit pentru extragerea persoanei vătămate, ulterior fiind constatat decesul bărbatului în cauză, de 58 de ani, cu domiciliul în Topoloveni.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, transmite Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Polițiștii argeȘeni mai transmit că verificările au fost preluate de polițiștii Fornațiunii Investigații Criminale din cadrul Poliției Orașului Topoloveni, cercetările fiind continuate, sub supravegherea Parcehtului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.

8cb4e70c 12e1 46d3 ae11 51c453058d3a - Inginerul Dinuță de la DS - prins sub un tractor! Acesta a decedat!

Reamintim pe această cale de un alt incident grav în care a fost implicat un tractor. Acesta a avut loc anul acesta în comuna argeșeană Șuici, satul Valea Bodenilor, acolo unde un tractor a căzut de pe un pod iar două persoane au fost rănite.

O femeie de 61 de ani a fost transportată la spital pentru îngrijiri iar în urma testării cu aparatul etilotest a bărbatului de 59 de ani a rezultat că acesta se afla sub influența alcoolului, valoarea rezultată fiind mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din verificările efectuate de polițiști a rezultat că bărbatul nu figura ca deținător de permis de conducere, iar autovehiculul condus nu era înmatriculat sau înregistrat. Acesta s-a ales cu dosar penal.

 

Foto: arhiva ISU Argeș

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident cu victimă la Moșoaia! Implicate trei vehicule

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Bradu | Călinești | Judecătoria Topoloveni | Topoloveni